Ontbijten bij Oard is een feestje

Ontbijten in Oard is eigenlijk meteen een klein feestje aan het begin van je dag: op je gemak genieten van een goed ontbijt met goed gezelschap. Een gezellig gedekte tafel, en vers gesneden fruit van het seizoen. Wanneer u daaraan toe bent serveren we uw keuze uit één van de drie ontbijten: Streekontbijt, Ontbijten volgens de Vijf Elementen of een gezond ontbijt op z'n Westers.

Welke u ook kiest, het ontbijt bestaat uit gerechtjes die je thuis niet op tafel tovert, extra leuk dus! Bij alle ontbijten wordt er gebruik gemaakt van producten uit het seizoen, uit eigen tuin en van lokale boeren en ondernemers. Heeft u dieetwensen dan passen wij het ontbijt daar op aan.

Proef de streek!

Hou jij ook (gewoon) van een uitgebreid en lekker ontbijt? Wij brengen de smaak van de streek tot op je bord! Als het kan, buiten genieten van (h)eerlijke streekproducten, zoals desembrood, honing, boerderijkaas en huisgemaakte jam. Natuurlijk ambachtelijk bereid en puur natuur. En een eitje van onze eigen kippen hoort erbij!

Oard-zakelijk

Ontbijt je fit op een Westerse manier!

Hier in het Westen zijn we gewend om te ontbijten met brood, yoghurt of kwark en de laatste jaren ook steeds meer met havermout. In het weekend of op zon- en feestdagen een eitje of een speciale pannenkoek! De nadruk ligt steeds meer op gezond dus mèt veel groente en fruit! In Oard niet anders, behalve dan dat het bij ons altijd weekend, een zon- of feestdag is .....

Oard-zakelijk

Ontbijt je fit op een Oosterse manier!

Een warm ontbijt afgestemd op het seizoen. Met een ontbijt volgens de vijf elementen voorzie je het lichaam optimaal van genoeg brandstof voor het begin van de dag – zo lepel je al bij het ontbijt levensvreugde en vitaliteit naar binnen!

In de lente veel groene bladgroenten, in de zomer koken we met ingrediënten die een meer verfrissende en afkoelende werking hebben. Voor de herfst werken we aan het versterken van ons afweersysteem met licht verwarmende ingrediënten.

Ontbijten in de winter: volle stevige soepen en gebakken gerechten. Mocht je dit in eerste instantie wat zwaar lijken dan serveren we ook verschillende soorten pap of pannenkoeken met een heerlijk(e) zoet(e) bijgerecht(en).

Oard-zakelijk