Keuken

 Keuken bij Oard                              Oard heeft een ruime keuken van 30m2. Robuust ingericht met grote marmeren werktafels, een professionele oven en een inductie kookplaat. Vanuit deze keuken kunnen we heerlijke maaltijden aanbieden. Maar ook het organiseren van een kookworkshop is mogelijk. We staan open voor uw wensen en bieden graag maatwerk aangepast aan uw behoeften.

Is uw interesse gewekt of heeft u vragen bel of mail ons, we staan u graag te woord.

Bekijk de uitvergrote foto's van de keuken door er op te klikken.

Wilt u op de hoogte blijven meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Ontbijten bij Oard is een feestje

Ontbijten in Oard is eigenlijk meteen een klein feestje aan het begin van je dag: op je gemak genieten van een goed ontbijt met goed gezelschap. Een gezellig gedekte tafel, en vers gesneden fruit van het seizoen. Wanneer u daaraan toe bent serveren we uw keuze uit één van de drie ontbijten: Streekontbijt, Ontbijten volgens de Vijf Elementen of een gezond ontbijt op z'n Westers.

Welke u ook kiest, het ontbijt bestaat uit gerechtjes die je thuis niet op tafel tovert, extra leuk dus! Bij alle ontbijten wordt er gebruik gemaakt van producten uit het seizoen, uit eigen tuin en van lokale boeren en ondernemers. Heeft u dieetwensen dan passen wij het ontbijt daar op aan.

Proef de streek!

Hou jij ook (gewoon) van een uitgebreid en lekker ontbijt? Wij brengen de smaak van de streek tot op je bord! Als het kan, buiten genieten van (h)eerlijke streekproducten, zoals desembrood, honing, boerderijkaas en huisgemaakte jam. Natuurlijk ambachtelijk bereid en puur natuur. En een eitje van onze eigen kippen hoort erbij!

Oard-zakelijk

Ontbijt je fit op een Westerse manier!

Hier in het Westen zijn we gewend om te ontbijten met brood, yoghurt of kwark en de laatste jaren ook steeds meer met havermout. In het weekend of op zon- en feestdagen een eitje of een speciale pannenkoek! De nadruk ligt steeds meer op gezond dus mèt veel groente en fruit! In Oard niet anders, behalve dan dat het bij ons altijd weekend, een zon- of feestdag is .....

Oard-zakelijk

Ontbijt je fit op een Oosterse manier!

Een warm ontbijt afgestemd op het seizoen. Met een ontbijt volgens de vijf elementen voorzie je het lichaam optimaal van genoeg brandstof voor het begin van de dag – zo lepel je al bij het ontbijt levensvreugde en vitaliteit naar binnen!

In de lente veel groene bladgroenten, in de zomer koken we met ingrediënten die een meer verfrissende en afkoelende werking hebben. Voor de herfst werken we aan het versterken van ons afweersysteem met licht verwarmende ingrediënten.

Ontbijten in de winter: volle stevige soepen en gebakken gerechten. Mocht je dit in eerste instantie wat zwaar lijken dan serveren we ook verschillende soorten pap of pannenkoeken met een heerlijk(e) zoet(e) bijgerecht(en).

Oard-zakelijk

Kamer tarieven

Al onze kamers zijn ruime gastenkamers voor 2 personen. Deze gastenkamers hebben eigen sanitair en hun specifieke eigenschappen en thema, gebaseerd op de 5 elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG): Vuur - Aarde - Metaal - Water - Hout. Hieronder een overzicht van alle overnachtingstarieven. Dit zijn onze B&B tarieven.

Voor groepen geldt er een toeslag voor het gebruik van de keuken en algemene ruimten. Reserveren en prijzen zijn beschikbaar via deze link: www.vakantieadressen.nl

Kies onderaan deze pagina je kamer en kijk voor de beschikbaarheid.

 

overnachting tot 2 personen€ 100,00

 

Laagseizoen

 

Hoogseizoen

Vuur - Aarde - Hout

door de week

weekeind

door de week

weekeind

overnachting tot 2 personen € 77,50 € 88,50 € 95,00 € 105,00

Metaal icon488 rolstoel

       
  € 84,00 € 100,00 € 110,00 € 125,00

Water

       
overnachting tot 2 personen € 77,50 € 88,50 € 95,00 € 105,00

 

 

Toeslagen:

 

door de week

 

weekeind

 

door de week

 

weekeind

 ontbijt per persoon  € 12,50  € 12,50  € 12,50  € 12,50
 Kind t/m 12 jaar  € 20,00  € 25,00  € 25,00  € 25,00
 Babybedje  € 15,00  € 17,50  € 17,50  € 17,50

 

Hoogseizoen geldt:

  • van woensdag 17 mei t/m maandag 22 mei (Hemelvaart)
  • van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei (Pinksteren)
  • van vrijdag 7 juli t/m zondag 7 september (zomervakantie)
  • van donderdag 21 december t/m vrijdag 5 januari 2024(feestdagen)

Voorwaarden:

Voor Deel Samen

Voor Deel Samen is een actie voor kampeerders die vrienden of familie meebrengen die overnachten in Oard. Als er voor 2 of meer overnachtingen een kamer wordt geboekt in Oard, krijg je 1 overnachting gratis. Ook de kampeerder krijgt 1 overnachting gratis bij een verblijf van minimaal 2 overnachtingen op camping Boshoven.

voor deel samen   

Dit zijn de actievoorwaarden:

  • Deze actie is alleen geldig voor overnachtingen in 2021
  • Niet geldig voor boekingen met reserveerdatum voor 10 April 2021
  • Minimaal verblijf is 2 nachten voor zowel de kamer in Oard als de kampeerplaats op camping Boshoven
  • Voor iedere overnachting daarna (derde, vierde, vijfde etc), geldt het normale overnachtingstarief.
  • Niet geldig in de periode van woensdag 12 mei t/m maandag 17 mei (hemelvaart)
  • Niet geldig in de periode van vrijdag 21 mei t/m dinsdag 25 mei (pinksteren)
  • Niet geldig in de periode van vrijdag 9 juli t/m vrijdag 27 augustus (zomervakantie)
  • De korting op de kampeerplaats is gelijk aan het basis kampeertarief van 2 personen voor 1 overnachting. Op eventuele extra personen of andere opties is de korting niet van toepassing
  • De korting geldt op het laagste tarief indien beide kortingen gelden in de verblijfsperiode.
  • De korting op het verblijf in een kamer van Oard is gelijk aan de kamerprijs voor 2 personen voor 1 overnachting. De korting is niet van toepassing op het ontbijt, extra personen of andere opties.
  • De korting wordt toegepast als bij reservering een reserveernummer doorgegeven wordt van een verbijf van minimaal 2 nachten.
  • Een reserveernummer van een campingverblijf geeft recht op korting in Oard. Een reserveernummer van een verblijf in Oard geeft recht op een korting op de camping.
  • Bij annulering van een van de reserveringen vervalt de korting op beide reserveringen.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, arrangementen of kortingskaarten
  • Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
  • Op alle overnachtingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Pagina 1 van 4