Kamers

Oard is een heerlijke plek om te overnachten. Er zijn vijf gastenkamers met eigen sanitair voor 2 personen. Iedere kamer heeft een  thema, gebaseerd op de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG): Vuur - Aarde - Metaal - Water - Hout. Elk seizoen is verbonden met een element. Behalve met de seizoenen corresponderen de elementen ook met de organen in het lichaam.

De kamers zijn niet alleen spiritueel verschillend, maar ook fysiek. Ze verschillen onder andere in grootte. Eén van de kamers is op de 2e verdieping en alleen met een trap bereikbaar. Deze kamer heeft een fantastisch uitzicht. En een optimale ochtendzon beleving. De 4 kamers op de begane grond hebben een terrasje waar je buiten kunt zitten. De grootste kamer op de beganegrond is daarbij rolstoelvriendelijk en geschikt voor minder validen.

De hele accommodatie is ontworpen om jezelf te kunnen zijn en je thuis te voelen. Met het ontwerpen is rekening gehouden met de krachtlijnen in de aarde. De krachtlijnen brengen aardstralen voort en beïnvloeden daarmee de mens. Deze krachtlijnen zijn in kaart gebracht en de plattegrond is daarop ontworpen. Er loopt dus géén krachtlijn door de plaats waar je bed staat zodat je kunt slapen vrij van aardstralen.

De kamers zijn gebouwd met natuurlijke materialen; fundering van lavasteen, muren van leemsteen, isolatie van houtwol. Allemaal natuurlijke materialen die vocht en temperatuur regulerend werken. Een kamer die je optimaal tot rust laat komen.

3 kamers zijn momenteel gereed voor gebruik en er is een interessante welkomstaanbieding in de maand Oktober voor de eerste gasten.

Is uw interesse gewekt of heeft u vragen bel of mail ons, we staan u graag te woord. Wilt u op de hoogte blijven over de naderende voltooiing meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

 

uitzicht kamer 5