Aktiviteiten

Oard is een inspirerende plek. Ideaal om met een groep samen te komen en het beste naar boven te halen. Samen werken in de grote huiskamer met uitzicht op de tuin. Of verdieping zoeken in de yoga ruimte. We kunnen suggesties doen voor trainingen op het gebied van zelfontwikkeling. Hieronder informatie over de aktiviteiten die gepland staan

Do in Yoga voor iedereen

De bovenste verdieping, zo gezegd de 'Yogazolder' is onlangs in gebruik genomen en er worden Do-In Yoga lessen gegeven. Na de zomervakantie start een instapcursus om kennis te maken met Do In Yoga. neem voor info contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga Camping Boshoven 600x600

Lees meer: Do in...

30 Oktober themadag; indisch zijn is als rujak

Een themadag die je laat zien dat gebeurtenissen uit het verleden nog steeds van invloed kunnen zijn op je gedrag in het heden. Trauma's uit het verleden willen vaak door mensen vergeten worden tegelijk zijn deze trauma’s op onbewust niveau nog steeds aanwezig. In het bijzonder voor mensen met Nederlands Indische roots gaat Marcel van Doorn (1958) dieper in op het Indisch Trauma. 'Leer je trauma's kennen, dat is het gezondste wat je kunt doen.' is zijn visie.

Lees meer: ...