Do in Yoga

Op de bovenste verdieping, zo gezegd de 'Yogazolder', worden Do-In Yoga lessen gegeven. Maar omdat de accommodatie nog niet helemaal gereed is en omdat Corona nog steeds rondwaard kunnen en mogen we deze lessen nog niet geven.

Zoek je een ruimte voor je eigen yogalessen of andere zingevingsactiviteiten? Neem vrijblijvend een kijkje en ervaar de rustgevende ruimte eerst zelf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Yoga op de bovenverdieping bij Oard!

Nicole is gecertificeerd Do-In Yoga docente. Zij biedt de mogelijkheid om in een klein groepje aan yogales deel te nemen. Een oosterse manier om te onthaasten op het westerse platteland! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze les is toegankelijk voor iedereen: Lenig of stijf, ervaren of onervaren, groot of klein. Het enige wat wordt gevraagd is de bereidwilligheid om via de oefeningen te luisteren naar je eigen lichaam. En zo het zelf genezend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Kom en doe mee!!

Bij goed weer wordt deze les in de buitenlucht gegeven, heerlijk in de tuin bij onze camping. Bij twijfel neem je contact op met Nicole, bij voorkeur via de telefoon (06 288 64 354).

Een unieke yoga ervaring in de buitenlucht!

KOSTEN: slechts € 10,00 per les.

Aanmelden graag uiterlijk de avond vooraf.

Yoga Camping Boshoven 600x600

5 elementen