Nicole en Hugo

Contactfoto camping boshoven

Wij zijn Nicole en Hugo en runnen al ruim 20 jaar minicamping Boshoven. De oude boerderij en camping is de geboortegrond van Hugo. Het is een mooie rustige plaats waar wij graag wonen. De schoonheid en rust delen wij graag met onze gasten. Alleen van de camping kunnen we niet leven, daarom doen we ook ander werk. Nicole is Yoga docent en er zijn zo nu en dan ook lessen op de camping. Hugo heeft een kantoor in de oude stal en werkt daar als constructietekenaar.

Het ontvangen van gasten is in de loop van de tijd een ware passie geworden voor ons, en we proberen steeds een beetje meer te bieden dan alleen een plek om te verblijven. Dit beetje meer kun je ontdekken in aandacht, een luisterend oor. Maar het zit ook in de manier hoe wij op deze plek leven. Aandacht ook voor de omgeving waarin we leven, en daar gaan we zo bewust mogelijk mee om. Duurzaamheid is bij ons geen trend maar een werkwoord.

Om dit werk nog beter vorm te kunnen geven, zijn we gestart met Oard. Deze nieuwe duurzame recreatie accommodatie bevat vijf gastenkamers, een multifunctionele ruimte en natuurlijk ook een yoga ruimte. Volg ons via de nieuwsbrief voor alle details rondom deze nieuwe accommodatie.