Kamers

Oard is een heerlijke plek om te overnachten. Er zijn vijf gastenkamers met eigen sanitair voor twee personen. Iedere kamer heeft een thema, gebaseerd op de 5 elementen leer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG): Vuur - Aarde - Metaal - Water - Hout. Elk element is verbonden met een seizoen. Behalve met de seizoenen corresponderen de elementen ook met de organen in het lichaam.

De kamers zijn niet alleen spiritueel verschillend, maar ook fysiek. Ze verschillen onder andere in grootte. Eén van de kamers is op de 2e verdieping en alleen met een trap bereikbaar. Deze kamer heeft een fantastisch uitzicht. En een optimale ochtendzon beleving. De 4 kamers op de begane grond hebben een terrasje. De grootste kamer (metaal) is daarbij rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden.

De hele accommodatie is ontworpen om jezelf te kunnen zijn en je thuis te voelen. Daarom is er met het ontwerpen rekening gehouden met de krachtlijnen in de aarde. De krachtlijnen brengen aardstralen voort en beïnvloeden daarmee de mens. Deze krachtlijnen zijn in kaart gebracht en de plattegrond is daarop ontworpen. Er loopt dus géén krachtlijn door de plaats waar je bed staat zodat je vrij van aardstralen kunt slapen.

De kamers zijn gebouwd met natuurlijke materialen: fundering van lavasteen, muren van leemsteen, isolatie van houtwol. Allemaal natuurlijke materialen die vocht en temperatuur regulerend werken. Een kamer die je optimaal tot rust laat komen. lees hier meer over duurzaamheid.

Kies hieronder een kamer om te lezen welke eigenschappen deze heeft en bekijk meteen ook de online beschikbaarheid per kamer.

Is uw interesse gewekt of heeft u vragen bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons, we staan u graag te woord.

Boek online een kamer, en kom tot rust.