Do-In-Stap Yogacursus

Yoga wordt in vele verschillende vormen gegeven: Power Yoga, Dru Yoga, Yin, Hatha, Ashtanga, Bikram, Kundalini …... en ga zo maar door. Iedere vorm richt zich op een ander aspect. Zo zijn de oefeningen van Yin Yoga gericht op de gewrichten en bindweefsel. Je houdt de houdingen (poses) voor langere tijd aan om de spieren juist te leren ontspannen. Power Yoga is de tegenovergestelde vorm met krachtige, fysieke oefeningen. Dat er zoveel verschillende vormen van Yoga zijn, geeft al aan dat er voor ieder wat wils is. De vraag is vooral: wat wil jij? Waar ben je naar op zoek?

Voordat je bij mij wekelijks een Do-In Yogales gaat volgen, raad ik je aan om eerst de Do-In Stap Yogacursus van 5 weken te volgen. In deze korte intensieve magische cursus doorlopen we in een notendop de basis van Do-In Yoga: Yin & Yang, 5 elementen, 12 meridianen. We gaan samen je eigen Do-In Yoga beoefening op gang brengen: je dagelijkse cadeau aan jezelf. De oefeningen die we doen, staand, zittend of liggend zijn allemaal heel herkenbaar en allemaal uitvoerbaar op je eigen manier. Ieder mens is uniek, zo ook de manier van bewegen. Het beoefenen van Do-In Yoga brengt je in contact met dat wat jou beweegt in het leven en tijdens jouw levensavontuur. Zowel letterlijk als figuurlijk.

In de basis is Do-In Yoga voor iedereen geschikt. Voor een ieder die graag de eigen verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar welzijn. Met behulp van het beoefenen van Do-In Yoga wordt het zelf helend vermogen geactiveerd en krijgen opgeslagen pijnen, angsten, verdriet, boosheid en andere trauma's de ruimte om op te lossen. Dit gebeurt doordat de levensenergie vrijgemaakt wordt daar waar deze geblokkeerd is. Het vrij door kunnen stromen van de levensenergie door de energiebanen, beïnvloedt en herstelt het fysieke, emotionele en mentale lichaam.

Wanneer je interesse is gewekt voor deze korte en krachtige introductie in Do-In Yoga, vul dan het formulier in. Neem ik daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldformulier

Alle vakjes met een * zijn verplicht.

Geen naam ingevuld
Geen achternaam ingevuld.
Geen E-mail ingevuld
Geen telefoonnr ingevuld
Geen aantal ingevuld
Als je niet akkoord gaat wordt er niets verstuurd!

5 elementen